19 Mar 2012

Vel overstått NM

0 Comment

Da var årets tøffeste helg over og Viqueens takker for all støtten og supporten foreldre, venner og foresatte gav oss i mesterskapet!

Viqueens gjorde et supert NM, og slo sin egen rekord med å ta 7 gull på én konkurranse! Samlet merittliste ligger ute på hjemmesiden. Tilsammen ble det 7 gull, 1 sølv og 4 bronse! Vi gratulerer alle for en fantastisk innsats og takker for alle som har oppført seg sportslig.

[top]
19 Mar 2012

The national championship is over

0 Comment

The toughest weekend of the year is over and Viqueens and thank you for all your support family, friends and parents gave us during the championship!

Viqueens did great, beating our personal record of taking seven golds at one competition! The total list of achievements is available on the website. Altogether there were 7 gold, 1 silver and 4 bronze! Congratulations to all for a fantastic effort and thanks to everyone who has behaved good.

[top]