04 May 2012

Helgen 26-29 april ble verdensmesterskapet for landslag og klubblag arrangert i Disney World i Orlando, Florida. Viqueens stilte med klubblaget Spirit og leverte 30 utøvere til de to landslagene.

 Mesterskapet ble en suksess for Norge og Viqueens fra første dag. Det begynte med deltakelsen i kategorien group stunt hvor Viqueens Save stilte som Team Norway, leverte en så godt som feilfri rutine og stakk av med sølvmedaljen rett bak Team USA. Fredagen fortsatte med to sterke rutiner av landslagene Team Norway All Girl og Team Norway Coed, begge lagene med flere utøvere fra Viqueens. Coed endte opp på en 7. plass, mens All Girl forsvarte fjorårets sølvmedalje, kun 12 poeng bak Team USA!

 Lørdag og søndag var det klart for klubbmesterskapet der verdens beste klubblag skulle kjempe om verdensmestertittelen, Viqueens Spirit stilte som eneste norske lag, og forsvarte sølvmedaljen fra fjoråret.

Denne helgen var Viqueens virkelig med på å sette Norge på kartet i cheerleadingverdenen, noe vi er svært stolte av. Vi gratulerer alle utøverne som var med på å vise hva Norge er gode for, og ser fram imot nye prestasjoner.

[top]
04 May 2012

April 26 to 29 the world cheerleading championship for national teams and club teams was held in Disney World in Orlando, Florida. Viqueens competed with the club team Spirit and delivered 30 athletes to the two national teams.

The championship was a success for Norway and Viqueens from day one. It began with participation in group stunt where Viqueens Save ran for Team Norway, delivered a nearly flawless routine and won the silver medal behind Team USA. Friday continued with two strong routines of national teams, Team Norway All Girl and Team Norway Coed, both teams with several athletes from Viqueens. Coed ended up on a 7th space, while the All Girl defended last year’s silver medal, just 12 points behind Team USA!

The club championship was held Saturday and Sunday where the best club teams would compete for the world title, Viqueens Spirit, as the only Norwegian team in the competition, defended the silver medal from last year.

This weekend Viqueens helped putting Norway on the map in cheerleading world, something we are very proud of. We congratulate all the athletes who helped to show how great cheerleading Norway has become, and looks forward to new achievements.

[top]