16 May 2012

Bestill supporterflagg!

0 Comment

I forbindelse med jubileum og EM vil det bli laget supporterflagg til klubben. Flaggene vil ha det norske flagget som bakgrunn med viqueens logo på. Flagget er festet på en pinne og vil være 40×50 cm stort.

Prisen pr flagg er kr. 263,- inkl. mva. og fristen for å bestille og betale er 30. mai. De som ikke har betalt innen denne datoen får heller ikke flagg, og det vil ikke være mulig å etterbestille.

Om du ønsker å bestille flagg sender du en mail til post@tisell.no med fullt navn og antall. Betal samtidig til klubbens konto (kontonummer: 9001.15.39024) og merk betalingen med supporterflagg, antall og bestillers navn.

Flaggene vil komme ca. 18. juni og kan hentes i hallen. Vi håper at mange bestiller flagg slik at vi får en stor og aktiv supportergjeng!

[top]
16 May 2012

Order a supporter flag!

0 Comment

As a part of the anniversary and European Cheerleading Championship coming up, there will be made club supporters flags. The flags will have the Norwegian flag as a background with Viqueens logo. The flag is attached to a stick and it will be 40×50 cm big.

The price per flag is 263 NOK incl. MVA and the deadline to order and pay is 30th of May. Those who have not paid by this date will not get a flag, and it will not be possible to reorder.

If you want to order flags please send an email to post@tisell.no with your full name and number of flags. Pay at the same time to the club’s account (account number: 9001.15.39024) and mark your payment with supporters flags, number of flags and order’s name.

The flags will come about June 18th and can be picked up at the gym. We hope that many will order flags so that we have a large and active group of supporters!

[top]