04 Jul 2012

Uttak for juniorlagene

0 Comment

Til høsten er det klart for uttak for norges mestvinnende klubb sine juniorlag! I klubben har vi fem juniorlag, og i år ønsker vi å holde samlet uttak for de tre lagene, Incredible, Unique og Amazing. Om man vil inn på Rookies eller Fresh trenger man ikke å stille på uttak.

Incredible og Unique er elitelagene i klubben, og for å komme på disse lagene krever det at man er motivert, ønsker å satse og har grunnleggende ferdigheter. Det kommer likevel hvert år inn nybegynnere på laget fordi trenerne ser potensiale i dem. Amazing er et rekruttlag der de som ønsker å forbedre seg i idretten.

Mandag 20. aug arrangeres det en felles trening fra 17.00-19.00 for alle som vil prøve ut cheerleading og ønsker å stille på uttaket. Denne treningen anbefaler vi ALLE å gå på, uansett hvor lenge du har drevet med cheerleading. Selve uttaket holdes torsdag 23. aug kl. 17-21 hvor alle som ønsker seg inn på ett av disse lagene må komme.

Det stilles ingen krav til å stille på uttaket, og vi håper på å se så mange som mulig i hallen vår i Sandstuveien 70 på Ryen disse dagene!

[top]