15 Nov 2012

Tigers Pee Wee Open 2012

0 Comment

Det var svært spente jenter som møtte opp i Lørenskoghallen på lørdag 10. november, og der ble de sminket og stylet av trenerne og foreldre.
Jentene oppførte seg eksemplarisk under konkurransen, var tydelig stolte i draktene sine og PeeWee-jentene hjalp Minis på trening/ oppvarming.

Tusen takk til våre fantastiske trenere som er så flinke med våre minste, og som jobber så hardt, lærer bort nye ting, pusher grenser og gir dem tro på seg selv.

Da vi ankom hallen vår på Ryen lørdag ettermiddag, var det med stor glede – og jentene så ikke ut til å være nevneverdige slitne etter en lang dag i Lørenskoghallen. De voksne som var med, var nok mer slitne. Men det var utrolig morsomt å se på alle jentene stunte, leke, trene og smile og ha det gøy i hallen – cheerleading er gøy!

Vi hadde også masse pizza, brus godis og sjokoladekake. Lyset ble slukket kl 23.30, men det ble ikke helt stille i “sovesalen” før ganske mye lenger ut på natten. Til tross for lite søvn, var humøret på topp søndag morgen, og de første morgenfuglene spiste frokost allerede kl 08.00, før det igjen var full aktivitet med stunting, leking og trening.

Filmer og bilder fra konkurransen og overnattningen i hallen kan sees i mediegalleriet vårt.
[top]