13 Feb 2013

Future Star Pee Wee Camp

0 Comment

peeweecamp

I helgen arrangerte Viqueens Peewee Camp for fremtidens kommende cheerleading stjerner.  Med over 120 deltakere fra 8 klubber fra fjern og nær var det full fart hele helgen med turning, stunt, dans og cheer i Viqueens hallen.
Lørdag formiddag møtte det opp spente og forventingsfulle Peeweer som var klare for en helg med cheerleading. Trenerteamet var ledet av Nathalie Brøndrup, og med seg hadde hun Viqueens beste trenere for Peewee og junior og eliteutøvere.
Første treningsøkt var felles dansetrening, deretter var det turntrening der jentene ble delt opp i grupper etter ønsker og ferdigheter. Det var kjempegøy å se innsatsen og engasjementet til alle Peeweene. Etter lunsj ble jentene delt opp i stuntgrupper og de begynte å øve på stunt til søndagens oppvisning. Lørdagen ble avsluttet med pizza!

Søndag var det rett på med trening, dagen gikk til å øve til ettermiddagens foreldreoppvisning, med dans, turn og stunt. Det er imponerende hvor fort ambisiøse Peeweer lærer og hvor stor fremgang de kan ha i løpet av helg med trening.
På slutten av dagen ble Viqueenshallen fylt opp av foreldre som fikk se en oppvisning der jentene viste frem det de hadde øvd på og lært.

Det var veldig fint å bli kjent med så mange Peeweer fra forkjellige lag, og det blir ekstra gøy å treffe nye cheervenner på kommende konkurranser og oppvisninger. Tusen takk til alle Peeweer, trenere, lagledere, foreldre og alle som bidro til at dette ble en fantastisk cheercamp for fremtidens kommende cheerleading stjerner!

 

[top]