26 Apr 2013

Jeanette ble kåret til årets trener i ICU

0 Comment

Viqueens egen trener og sportslig ansvarlige, Jeanette Bendiksen, ble i går kåret til ICUs COACH OF THE YEAR. Denne tittelen er en av de største titlene en cheertrener kan få, og det er første gangen den går til en trener som ikke er Amerikansk.

En enorm utmerkelse for både Jeanette, Viqueens og Norge. Prisen ble enstemmig vedtatt av styret i ICU (International Cheer Union) og ble utdelt på en årlig prisutdeling torsdag 25. april.
Jeanette har igjennom mange år bidratt til å heve nivået på Cheerleading i Norge. Hun har jobbet målstyrt og motivert for å nå sine og klubbens mål, både som utøver og trener. I tillegg til at hun har gjort Viqueens til den store vinnerklubben de er, bidrar også Jeanette i hele Norge med egenlagde trenerkurs og helgeturer til forskjellige lag.
Jeanette har vært trener i Viqueens siden 2001, og har vært hovedtrener for landslagene, som alle har nådd fantastiske nasjonale og internasjonale resultater. Og hun er virkelig en av de vi kan takke for at Viqueens og Norge i dag er blant verdens beste.

Vi er heldige som har en så fantastisk motivert trener, og vi håper at du forblir innen sporten i mange år fremover. Vi gleder oss på Jeanettes vegne og sender henne vårt varmeste gratulasjoner.

554748_234197963389336_547883572_n

[top]