05 May 2013

Prisutdeling i Oslo Rådhus

0 Comment

Tirsdag 23. april feiret Oslo Kommune Oslos Idrettsutøvere.
Ordfører Fabian Stang delte ut prisene. Og alle utøverne på Viqueens Spirit er tildelt Oslo kommunes ærespris for idrettsutøvere for 2012.
Prisen deles ut for EM gullet laget vant i Amsterdam juli 2012. Dette er 4. gangen laget tildeles denne prisen.
Utdelingen foregikk i Oslo Rådhus mens Spiritjentene var i USA for å konkurrere i Worlds. Viqueens ble representert av Richard Vogt fra styret samt Annika Vogt fra Viqueens Incredible.

“Vi feirer i dag unge idrettsutøvere som gjør det stort i inn- og utland, ildsjeler som har vært med på å fremme idrettsglede gjennom mange år og idrettslag som fyller 100 år. Jeg synes dette viser bredden og mangfoldet innenfor idretten i Oslo på en fin måte. Vinnerne har all grunn til å være stolte og gjennom prisutdelingen håper jeg vi fra kommunens side får vist hvor takknemlige vi er for alt arbeidet de har lagt ned”, sa ordfører Fabian Stang.

Jentene som deltok på vinnerlaget i Amsterdam fikk hvert sitt vakre smykke samt et diplom pluss en flott hilsen fra ordføreren.

Idrettspris Idrettspris (1) Idrettspris (2) Idrettspris (3) Idrettspris (4) Idrettspris (5) Idrettspris (6) Idrettspris (9)

[top]