05 Jul 2013

5 gull, 1 sølv og to bronse er fasiten etter årets Europamesterskap!

Viqueens var representert i EM med totalt to seniorlag og to juniorlag pluss to junior GS og fire senior GS.
Viqueens deltok i EM første gang i 2000, og har deltatt hvert år siden 2002.

Det er alltid en spennende utfordring når Norges største og eldste Cheerleadingklubb skal på tur med totalt nesten 120 stk.
Og selv om vi har mye logistikk og detaljer som skal ordnes har vi hovedfokuset på konkurransene og prestasjonen til våre flinke toppidrettsutøvere.

Vi vil sende en spesiell takk til arrangøren som har stått på utrolig mye, forholdene tatt i betraktning!

 

SONY DSC

Foto: Rune Lindblad

Force (Skrevet av Isabell):
I årets EM fikk Viqueens Force 4.plass i en tøff kategori med gode konkurrenter. Uheldigvis fikk laget trekk, men fikk allikevel vist et utrolig bra show med mange nye elementer. Laget har vokst enormt mye det siste året og utviklingen har vært ekstra stor de siste månedene. Samarbeid og teamwork er et av årsakene til dette og tror de fleste kan si seg enige i at stemningen på treningene de siste ukene har vært fantastisk bra.
Denne gjengen slutter aldri å jobbe uavhengig av blod, svette og tårer. Når sant skal sies er de en sprø og original gjeng som er seg selv. Ingen tvil om at de har det morsomt på treninger, med morsomme hendelser og samtaler.
De har en arbeidsmoral og holdning som er bemerkelsesverdig og vi er utrolig stolte av å være trenerne deres. Vi gleder oss til neste sesong!

Unique (Skrevet av Kristin):
Vinner-rutinen Unique  har jobbet så hardt for i hele år er meget spesiell!!!
Unique startet i år med 20-27 helt nye Uniquere, som kom fra Peewee, Amazing, Rookies og til og med en helt fersk cheerleader, og dette endte vi altså opp med!
Jeg er så stolt av både nye og gamle. Har nesten ikke ord faktisk! Hvert eneste element i showet ble forbedret fra NM, og mer og flere av alt! Dette er stort; det er første gang Unique har kjørt med 6 grupper i begge stunteseriene og ikke minst 6 kast i år, og det viser hvor fantastisk hele dette laget er. Hver eneste person på dette laget har bidratt med så utrolig mye i år!!!!!
Ikke bare vil jeg skryte av denne rutinen, men de siste to ukene har vært veldig spesielle! Dette laget har knyttet sterke bånd og har backet hverandre opp hele tiden!
Selv om dere utøvere har vært slitne. og vi trenere har vært både slitne og veldig pirkete skal dere vite at de to siste ukene har vært noen av de beste, iallfall i mitt liv!!!
Vi har gjort og opplevd så mye sammen som jeg aldri vil glemme! Alt fra grillfesten på gården til Asbjørn, den morsomste avslutningen, mange fine ord, markering som dyr og det å oppleve at et lag heier på værandre og støtter værandre så mye som dere gjør både i rutinen og utenfor har vært ting som har satt et veldig sterkt inntrykk!
Er så glad i dere, EUROPAMESTERNE mine ♥ Viqueens Unique 2012/2013 ♥
“Dreams really do come true, if you really want them to!!”
Hard work is the key to everything! ♥

Incredible (Skrevet av Nathalie)
I hele år har Incredible vært et veldig sterkt lag, og jentene ble fort knyttet til hverandre. Vi har opplevd mye sammen og taklet både motgang og medgang.
Til EM viste Incredible den mest avanserte rutinen et juniorlag fra Norge noen gang har vist. Vi dro til Glasgow med et eneste mål: å hitte rutinen, noe vi gjorde. Vi er veldig stolte av å være Europas tredje beste lag og spesielt stolte av prestasjonen vi gjorde på matta.
Nå som denne sesongen er over ser vi tilbake på året med mange gode minner og vennskap for livet

Spirit (Skrevet av Jeanette):
Spirit var før dette EM regjerende Europamestere og hadde selvfølgelig et ønske om å beholde denne tittelen. Vi var allikevel klar over at Finland for første gang på lenge også stilte i EM.
Finland har vært den nasjonen nærmest Norge de siste årene og var også nærmest i VM.
Etter en utladning i VM og worlds skulle Spirit begi seg ut på nok en oppkjøring. Det kom litt trått i gang med russetid og alt annet i mai, men etter dette var vi i gang for fullt!
Spirit har hatt et engasjement og samhold det siste året som aldri tidligere, og til tross for tre fall i fullaround  i stunteserie er vi bedre enn noen gang! Det var derfor utrolig deilig å få en avslutning med et EM-gull! Det er litt vemodig å avslutte en sesong med et så fantastisk lag, men vi sitter igjen med gode minner og en visshet om at vi skal bli enda bedre til neste år. Nå er det først en velfortjent ferie! God sommer!

 

 

[top]