23 Mar 2015

Norgesmesterskapet 2015

0 Comment

Norgesmesterskapet som er årets høydepunkt for utrolig mange utøvere, er over for i år.

Oppsummeringen til vår hovedtrener Jeanette Bendiksen, beskriver veldig godt NM for Viqueens sin del.

Denne helgen har vært preget av opp-og nedturer. Det har vært helgen hvor alt har blitt snudd på hodet og hvor alt har vært som det alltid har vært. Det er godt å kjenne på at selv etter 15år i sporten blir jeg fortsatt glad for gode prestasjoner og har det vondt når ting ikke går som forventet. I dag går livet videre og når man summerer opp må man alltid håpe at det er flere oppturer enn nedturer. Det er reisen i seg selv og de fantastiske menneskene du møter og deler den med som virkelig betyr noe. Jeg er stolt av alle lag som har blitt så gode og jeg er stolt av mine egne som fortsetter å pushe grenser i sporten! Jeg er også utrolig stolt av juniorene mine som gjorde en kjempe innsats i L5

Gull til: Spirit og 3G
Sølv til: Force, Unique, Rookies, Fruktig og Same.
Bronse til: Turtle
Og all heder og ære til våre magiske og skjønne Pee Wee’s som kjørte to knallbra show med høyt tempo og imponerende prestasjoner. Her har vi noen lovende juniorer!
Det er verdt å nevne at kongepokalen gikk til Spirit for 5. gang, og at Spirit nå har vunnet NM 10 år på rad. En enorm prestasjon.
Unique er nok en gang kvalifisert til EM, til spesielt stor glede for utøvere og trenere.
Force er også i år kvalifisert til EM, og til USASF Worlds – VM for klubblag
For Spirit sin del er oppkjøringen til VM allerede i gang, og vi gleder oss stort til å ankomme Orlando om under fire uker for å oppleve den fantastiske stemningen i VM.

 

Vi takker alle som har heiet på oss, og støttet oss igjennom helgen.
Og en spesiell takk til alle venner i miljøet, dere på tribunen, lagledere og trenere. Dere er minst like viktige som prestasjonene våre konger og dronninger gjør på matten.
Og ikke minst, en stor takk til forbundet og alle andre som har sørget for at alle deltakere og publikum fikk årets opplevelse i Cheertown eller Oslofjord Convention Center som det egentlig heter.

NM2015-kollage-web

[top]