09 Jul 2016

Nå er sesongen 2015/2016 over, og ble avsluttet med Europamesterskapet 2.-3.Juli i Wien.
Der deltok Viqueens med fem kvalifiserte lag i mesterskapet;
Viqueens Spirit, Viqueens Force, Viqueens Shady, Viqueens Incredible og Viqueens Unique.

Det er spesiellt hyggelig at vi kunne reise hjem med tre gullplasseringer
og at Spirit dermed vant sitt EM-gull nr 7 på rad. Og at Force forsvarte sin tredjeplass fra i fjor.
Vi er ekstra glad for at Incredible vant gull, og er nå tilbake som Europas beste!

Cheerleading internasjonalt har aldri har vært på et høyere nivå, spesielt i EM og VM!
Vi anser derfor det som en utrolig sterk prestasjon av våre lag å vinne gull i dette mesterskapet, og spesielt sterk prestasjon av Spirit å forsvare førsteplassen nok en gang.
Som en bonus vant Viqueens Shady også gull i kategorien Group Stunt, som ble arrangert for siste gang i EM.
Nå har våre utøvere en velfortjent ferie, selv om mange allerede gleder seg til å komme igang igjen med neste sesong.
Noen klarer ikke å ta helt ferie og bruker mye av ferien på litt egentrening i hallen.
Det er hyggelig at våre utøvere trives så godt hos oss at dem bruker mye av ferien i hallen.

Viqueens ønsker alle utøvere, trenere og lag en god sommer.

Informasjon rundt uttak og krav vil komme.

 

 

Jeanette Bendiksen (Hovedtrener):

Da har det gått noen dager og hverdagen er tilbake. EM-helgen føles som en hel uke og torsdagens trening føles som en mnd tilbake.
Det er rart å komme ut av boblen og det tar noen dager for at ting synker inn. Ikke bare at man er sliten, men også hva man har prestert og vunnet.
Det tok meg 15 år for å gjøre mitt beste EM noen sinne, og jeg tror det aldri skjer igjen. Gull med Viqueens spirit senior, gull med Viqueens Incredible junior og gull med Viqueens Shady group stunt. Jeg er stolt og rørt. Jeg er rørt over å ha vunnet dette sammen med noen av mine beste venner, noen fantastiske lagvenninner og noen fantastiske juniorutøvere. Jeg hadde før EM et håp om gull i kategoriene vi stilte, men aldri reflektert eller tenkt noe mer rundt hva det ville si sammenlagt.
Medaljene er vunnet sammen med laget, men ikke minst sammen med trener-teamet, Nathalie Steel Brøndrup og Thea Martine. To av Europas dyktigste trenere, og helt uvurderlige for lagets prestasjoner. Som holder ut med meg og min bestemthet, som holder kontrollen og minner meg på ting☺️
Det var nå godt med ferie og jeg skal nyte den godt. Leve et liv som “normale” folk, spise middag hjemme og rydde. Små hverdagslige ting som har stått på vent.
Juniorene spurte meg om ikke jeg ble lei (da de fant ut at jeg har drevet med dette lenger enn de har levd), og da svarte jeg: Jo, selvfølgelig! Vi blir alltid lei. Vi blir lei venner, kjærester, mat, jobb, skole og trening, men skal vi bare gi oss da, så fort vi blir lei noe? Sånn fungerer det ikke. Å være lei er som å være forkjølet, det går over, spesielt hvis du fokuserer på noe annet.
Jeg har hatt et fantastisk år med de utrolig flinke og rutinerte utøverne på Spirit, hvor hver og en av dere bidrar til teamet på en helt spesiell måte. Dere er rå!
Jeg har også vært så heldig å trene Viqueens Incredible, og det er med tungt hjerte jeg ikke skal ha de neste sesong. Dere vil bli savnet og jeg håper å se mange av dere på Spirit og landslaget når den tid kommer
Til slutt så har jeg også hatt tidenes år med Viqueens Shady. Dere gjør dagene mine og jeg kommer til å savne våre ekstremt effektive treninger,Lotte Claussen, Benedicte Brønner Arnestad og Ann Kristin Berg Hofoss
Det har gått tre dager og jeg gleder meg allerede til å trene igjen, selv om jeg for øyeblikket er glad det er over en mnd til oppstart En mnd til å lade batteriene, en mnd til å hente inspirasjon og en mnd til å bli litt sulten.
God sommer!

—————-

Ole Ivar Bakke (Utøver representant):

Dette året her har vært det desidert tyngste og vanskeligste året for Viqueens Force noensinne. Vi mistet 12 utøvere(9 gutter og 3 jenter) som hadde en viktig rolle på laget, vi mistet 2 av trenerne våre og alt dette skjedde i løpet av de siste 6 månedene.
Det var få som hadde trua, og enda færre som trodde vi hadde mulighet til å hevde oss i EM. Det var kun et få tall som så hva vi satt igjen med!
Tiltak ble gjort og klubben satt inn 2 nye trenere bare noen måneder før EM. Det ble lagt ned mange treningstimer med blod, svette og tårer, man kunne merke at laget ble sterkere og sterkere for hver trening. Vi hadde nådd bunnen, nå var det bare en vei og det var oppover.
Takket være trenerne våres Tony Castro, Carina Lundø og Thea Martine klarte vi 19 krigerne som stod igjen å levere en HÆLVETES bra rutine!
Vi tok 3.plass i et EM hvor det var 16 andre lag, hvor ingen hadde trua på en topplassering. Jeg er så utrolig stolt av å si at jeg er en av de 19 som representerte Force i EM 2016. Takk til alle kongelige på Force og dere andre som hadde trua og fikk dette til å fungere, dere vet hvem dere er! Er så UTROLIG GLAD I DERE!

EM-2016

[top]