12 Jun 2018

Mesternes Mester

0 Comment

Vi er stolt over at for første gang i historien er en av våre tidligere utøvere representert i NRK programmet Mesternes Mester.

Kine Olsen som var aktiv utøver og trener i Viqueens fra 2006 til 2014, og hos California Allstars i USA fra 2014-2016 gleder seg veldig til dette, og skal selvfølgelig gi de andre deltakerne solid konkurranse. 
Kine Olsen er en av veldig få Nordmenn som er verdensmester i denne idretten.
I 2014 vant hun gull i VM med Group Stunt landslaget Casper.

Kine sier at om jeg må plukke ut et høydepunkt er nok det VM-gullet fra 2014, men nå som det er to år siden jeg la opp og fått karrieren litt på avstand er det likevel vanskelig å plukke ut en ting som skal skille seg ut, siden cheerleading har vært alt for meg ♥

MesternesMester

CasperGull_webFra venstre: Kine Olsen, LinaTherese N Lindblad, Pernille Halvorsen, Nanna Aaserød
(Foto: Marthe Wergeland Holst)

[top]