11 Mar 2020

NM/NCL er avlyst

0 Comment

Untitled-1

NM/NCL er avlyst og alle treninger er foreløpig avlyst frem til påske, bortsett fra lagene som skal til VM/Worlds. Det blir en ny vurdering når vi ser hvordan dette utvikler seg.

 

NAIF har i dag fulgt retningslinjene fra FHI og valgt å avlyse NM/NCL 2020 da dette er arrangement med mer enn 500 deltagere.

For Viqueens innebærer det at den planlagte reisen til Oslofjord Conference Center neste helg avlyses, og det vil ikke bli avholdt generalprøve søndag 15. mars. Dette er veldig trist for alle utøvere og trenere som har jobbet hardt fra sesongstart, men avgjørelsen er fullt forståelig og i tråd med retningslinjene. ❤️

Uttalelsen fra NAIF kan lastes ned ved å klikke her

Når det gjelder VM og Worlds i USA i april, så informerer ICU foreløpig at arrangementet vil gå som planlagt. Fra Viqueens er det planlagt at Incredible, Spirit og Force delta på disse arrangementene.

Vi er opptatt av å forhindre potensiell smitte blant våre utøvere fremover, og vurderer fortløpende tiltak. Vi velger nå å avlyse treninger fram til påske for alle lag som ikke skal til USA. Dersom VM og Worlds blir avlyst vil vi sannsynligvis åpne hallen for normal trening igjen med mindre retningslinjer fra FHI og NIF tilsier noe annet.

Det har foreløpig ikke kommet noe informasjon om øvrige arrangementer utover våren (eks Next Generation, Summer Open, Jamfest og EM). Vi avventer mer informasjon angående disse arrangementene, og vil holde dere løpende oppdatert.

Vi vurderer situasjonen fortløpende. Eventuelle spørsmål bes rettet til styret i Viqueens på epost : styret@viqueens.no

Mvh.
Styret

[top]