03 Apr 2020

Informasjon fra styret

0 Comment

Viqueens

Kjære Viqueens familien

Vi håper det går bra med alle dere der hjemme! Vi savner dere alle sammen, og håper alle holder seg i aktivitet i den spesielle situasjonen vi er i.
I Viqueens er vi opptatt av å delta i samfunnsdugnaden for å redusere smittespredningen av Covid-19, og vi har hele tiden valgt å følge de råd og anbefalinger helsemyndighetene og idretten anbefaler.

Hallen stengt – konkurranser avlyst
Hallen vil fortsatt være stengt for ALL trening til over påske. Basert på Norges Idrettsforbund, NAIFS og helsemyndighetenes anbefalinger vil vi gjennom påsken vurdere hva vi gjør etter 13. april, og kommunisere dette ut så snart det er klart. Det er ingenting vi ønsker mer enn å få alle utøverne våre i aktivitet og inn i hallen igjen, men vi vil følge de råd og anbefalinger som kommer, og vi må vurdere hva som er praktisk mulig å gjennomføre av godkjent aktivitet.

I tillegg til NM, VM, Worlds og EM som er enten utsatt eller avlyst, er det også med tungt hjerte at vi sammen med NAIF har tatt beslutningen om å avlyse Next Generation – peewee konkurransen vår som skulle vært arrangert i mai.


Rengjoring
Økonomi
Situasjonen påvirker selvfølgelig også klubbens økonomi. Vi har store utgifter til leie av hallen som fortsatt løper, men har heldigvis god dialog med huseier som har gitt oss noe rabatt. Vi søker også tilskudd og støtte der vi kan. Bortfall av inntekter fra arrangementer er det som i tillegg påvirker oss mest. Økonomien for 2020 er anstrengt, men under kontroll etter at det er gjort budsjettmessige justeringer. Vi vil komme tilbake med ny dato for årsmøtet over påske.
Vi setter stor pris på alle som har bidratt i den pågående spleisen. Det var et fantastisk initiativ av en forelder i klubben. Det er fortsatt mulig å bidra her.

 

Styret har brukt treningspausen på å rydde og vaske i hallen, slik at den skal være i ren og pen til alle utøverne kommer tilbake.

 

Trener#HeleViqueensTrener

Vi håper alle holder seg friske og i aktivitet. Alle trenere skal følge opp sine lag, og de som ikke har fått forslag på egentrening og aktivitet vil få det innen kort tid.

Følg gjerne med på Viqueens Force og Viqueens Spirit på Instagram- de legger ut øvelser for eldre utøvere jevnlig, og TV2 har sammen med Right to Play et fint opplegg med hjemmetrening for hele familien.

Følg også med på Viqueens Cheerteam siden på Facebook for oppdateringer.

 

Vi gleder oss å kunne samle hele Viqueensfamilien igjen når situasjonen tillater det, og håper å få til et felles arrangement før eller etter sommeren.

I mellomtiden ta godt vare på hverandre, og ha en riktig god påske!

Hilsen styret i Viqueens

 

BliViqueensVenn

[top]