10 May 2021

Vi må finne et nytt Viqueens-hjem

0 Comment

Viqueens_Logo2

Viqueens Cheerleaders
Postboks 61 – Bøler
0620 OSLO
epost: styret@viqueens.no
Bank: 9001.15.39024

Org nr: 984 284 926
Medlem av Norges Idrettsforbund

Vi må finne et nytt Viqueens-hjem

Det er med sjokk og vantro at vi nylig mottok beskjeden om at vi må ut av Viqueenshallen den 1. januar, 2022. Etter en lang dialog med utleier hvor vi opplever at vi har gjort alt vi kan for å få muligheten til å bli, blir vi «kastet ut» til fordel for en kommersiell aktør som er i stand til å betale 40 prosent mer i leie enn det vi kan.
Som en idrettsklubb drevet av frivillige, bruker vi allerede svært mye av budsjettet på en markedsbasert halleie – til sammen mer enn 2,4 millioner kroner i året. Det er svært sjelden at idrettslag som oss må bruke så mye penger på å tilby aktivitet til barn og unge. Klubben er helt og holdent drevet av frivillighet fra foreldre og ildsjeler, og vi ser på Viqueenshallen som vårt andre hjem. Å øke så mye som utleier her får av den kommersielle aktøren har vi ingen mulighet til. Her er det markedskreftene som rår. Da taper dessverre Viqueens.

Så hva gjør vi? Jo, vi SKAL finne en løsning! Vi skal nå fremover jobbe beinhardt for å finne et nytt hjem – midlertidig eller permanent – slik at dette ikke går utover våre utøvere. Styret jobber med flere muligheter, og har dialog med Oslo Idrettskrets, forbundet vårt NAIF, byrådet, eiendomsaktører og media.

Viqueens Cheerleaders er en klubb for både topp og bredde, og tilrettelegger for aktiviteter på alle nivåer. Viqueens har en ikonisk status i cheerleading-verdenen, og er regjerende norgesmestre og europamestre i både junior og seniorklassen for jenter. Vi har også to lag som skal delta i VM i cheerleading allerede i september. Vi har som en av Norges eldste cheerklubber vært sentrale i å bygge opp idretten i Norge, og er fortsatt en av landets største innen cheerleading. Vi har møtt på store utfordringer før, så dette skal vi også takle sammen!
Ønsker du å hjelpe til? Har du et nettverk innenfor idrettsforvaltning, eiendom, media eller politikk hører vi gjerne fra deg. Vi trenger også flere dyktige krefter inn i vårt hallutvalg. Ta kontakt med styreleder Lars Hognerud eller styremedlem, og hallansvarlig, Anders Holm på om du har noe å bidra med.

OneTEAM!

Sportslig hilsen
Lars Hognerud på vegne av hele styret

[top]