Junior uttak 2018

Viktig informasjon vedr junioruttakene:

Alle som skal delta på uttaket skal fylle ut dette registreringsskjemaet i forkant av uttaket.
https://goo.gl/forms/CtjKNMQmpWwsomaM2

Ta kontakt dersom du har spørsmål.

Incredible:

Vi setter ingen direkte krav for uttak, er man svak på enkelte områder, kan man veie opp ved å være spesielt sterk på andre. 
Til Incredible ser vi generelt sett etter utøvere med god innstilling, vilje og treningsmoral. For å være en del av Incredible må du trives med å jobbe hardt og bli sliten. Samarbeidsevner vil også være viktig. 

Stunt:
– Perfeksjonerte grunnteknikker i stunt som cupie, lib og enkeltwist fra prep
– Ferdigheter i 360 og acro-oppganger (som flikk opp og håndstående) er et pluss!

Kast:
– Perfeksjonerte teknikker i rett-opp-kast, toe touch, pike og enkeltwist i kast
– En pen kick enkel, eller mer, er positivt! Form og utførelse vil veie tungt

Turn:
– Alt av turn veier positivt. Vi ønsker at så mane som mulig på laget kan stille flikk og stille salto. Gjerne også step flikk salto. I stille turn er også hjul salto/skru ønsket. 
– I løpende turn vil saltoendinger være ønsket. En god teknisk strak er pluss, og vi ønsker veldig å se skru!
– Også i turn vil utførelse og teknikk vektlegges. Det handler ikke bare om å kunne kase seg rundt, men vise at turningen man gjennomfører er klar til å tas videre til neste nivå på trening. 

Flyere:
– Alle flyere BØR kunne flikk flakk
– Det vil bli testet bodypositions på uttak. Myke flyere er ønsket. Alle flyere bør kunne heel på begge ben, bow, scale med strakt kne, scorp og en høy arabesque med overkroppen opp.

Styrke og kondisjon:
– Det kan på uttaket bli gjennomført styrke- og kondisjonstest. Vi ønsker å se at dere forbereder dere til sesongstart, og å være i god form er en måte å vise at man er villig til å legge ned den innsatsen som kreves for å være en del av Incredible.
– Håndstående inntil vegg – 1 min.
– Viqueens-testen:
Håndstående 30 sek
10 spensthopp
Løpe mattelengder – Antall mattelengder telles

Unique:

På Unique ser vi etter dedikerte utøvere som ønsker å lære, og er motiverte og positive til å prøve nye ting. Vi søker utøvere som bidrar til ett godt treningsmiljø og som selv er villige til å bruke tiden sin på å jobbe med skills.

I stunt ønsker vi å se gode teknikker spesielt innenfor basic. Av baser ønsker vi å se eksplosivitet og gode grep, og av flyere ønsker vi å se en trygg utstråling. Vær obs på at vi kan be om å se både 180 oppganger og twist i nedgang. Vi kan også spørre om å få se basic partner stunt på uttaket og vil telle sterkt.
Flyerposisjoner på begge bein vil bli sett på

Alt av turn teller positivt. Vi legger mest vekt på gode og riktige teknikker også i turn.
I stille turn er flikk og salto ønskelig.
I løpende turn ønskes araber flikk ++.

I kast ser vi etter fine og hule posisjoner, og gode teknikker. Rett opp-kast vil være et minimum på uttaket.

Amazing:

Du liker utfordringer og tar til deg korreksjoner og konstruktiv kritikk. På treninger bidrar du til et godt treningsmiljø. Du legger gjerne inn litt ekstra trening på fritiden og heier fram både deg selv og andre. En god innstilling er nøkkelen til det meste!
Turnen din er trygg og har god teknikk. Du mestrer broovergang og araber uten problem.
Følgende turn er et pluss:
– Stille
– Broovergang (vanlig, bytt over, snap down og gjerne fullstendig samlet også)
– Flikk flakk
– Broovergang flikk flakk
– Løpende
– Araber
– Stift araber
– Araber flikk
Araber tempi og stille tempi samt alt mer avansert enn dette er veldig stort pluss!
OBS! Utførelse og teknikk vektlegges. Det handler ikke bare om å kunne kaste seg rundt, men vise at turningen man gjennomfører er klar til å tas videre til neste nivå på trening.
Innenfor stunt er du en allsidig utøver som gjerne kan stunte som flere posisjoner og på flere grupper. Du er ikke redd for nye utfordringer og tar gjerne initiativ til å stunte utenfor trening. 
– Du som er bakperson løfter godt og gjør alt for å redde inn stuntene. Flyerene kan stole på at de aldri havner i bakken når du er på gruppen deres. 
– Du som er hoved- og sidebase kan helst begge posisjoner og stunter alltid med rett rygg, gode grep og bruker beina riktig. Du er sterk og har trygge mottak. 
– Du som er flyer jobber alltid for å bli mykere og tøyer gjerne ekstra på fritiden. I luften er du stabil og alltid i hul-posisjon. Body-positions vil bli testet på uttaket! Heel på begge ben, bow, scale med strakt kne, scorp og en høy arabesque med overkroppen opp er stort pluss!
Disse stuntene ønsker vi å se på uttaket:
– Oppganger
– direkte prep/cupie
– direkte lib i prep
– Nedganger
– høy spunge
– cradle 
– Kast
– Rett opp kast med riktig teknikk. God høyde er pluss!
OBS! Det kan godt hende du må teste ut en ny stunteposisjon på uttaket, og dersom du ønsker en plass på Amazing er det viktig at du ser på dette som en mulighet til å bli en bedre cheerleader. Å bytte stunteposisjoner er en helt naturlig del av sporten.