Teambuilding: Sosiale aktiviteter

Tilbake

Her er tips til ulike aktiviteter laget kan gjøre utenom trening for å bygge sosial tilhørighet. Noen av disse kan også ha et element av fysisk aktivitet i seg.

Piknikk
Stuntegruppene kan gå sammen å pakke en piknikkurv, eller fordele hvem som tar med hva. Dra med laget til for eksempel Frognerparken eller Frysja.

Telttur i skogen eller hagen til en på laget
For de yngre utøverne vil kanskje ikke foreldrene at man skal ta de med i skogen, så da er det mulig å telte i en hage. Spør noen av foreldrene om de har mulighet til å låne bort hagen sin en natt.

Overnatte i hallen
Her er reglene at man må si ifra til styret i god tid, slik at de kan si ifra til gårdeier og få godkjenning. Under overnattingen må en voksen være våken og på vakt. Her går det an å rullere på å ta vakten, for eksempel at noen tar fra kl. 12-4, og en annen fra 4-7.

Hyttetur
Er det noen som har en hytte de vil låne bort for en helg så hadde dette vært en topp teambonding

Ole ivar sin gård
Vi har tidligere hatt kvelder på ole ivar sin gård. De har stilt opp med hest og kjerre, grød og mange andre morsomme aktiviteter. Hvis dette høres interresant ut, hør gjerne med Ole Ivar om hvor mye det vil koste og når det kan være mulig å få til, men vær ute i god tid.

Bærtur
På høsten er dette en veldig annerledes aktivitet man kan gjøre med utøverne. Her kan man for eksempel også legge inn en konkurranse om å samle flest bær.

17. Mai-leker
Servere pølser, is, kake og champagnebrus, og ha noen 17. mai-leker utenfor hallen. Her kan man delegere til utøverne hvem som tar med hva av mat, drikke og utstyr til leker.

Typiske 17. mai-leker:
– Løpe med potet på skje
– Hoppe i sekk
– Trehjulssykkel
– Gå på stylter

Juleaften
Dette er en tradisjon noen lag allerede har, og den er veldig hyggelig. Hver person får en hemmelig venn de skal ta med en liten julegave til, og skrive et hyggelig kort. Disse legges under treet når man kommer. På denne kvelden kan man for eksempel lage pepperkakehus og spise grøt. På slutten av kvelden kan for eksempel den yngste dele ut alle julegaver.

Påskeeggjakt
En av måtene å gjøre dette på er å fylle små påskeegg med godteri og gjemme de rundt omkring. Den andre måten kan være at alle skal ta med påskeegg til en person. Alle skal gjemme de, så skal man gå rundt og finne sitt eget påskeegg.

Photoshoot med tema
Finn et kult sted å ha photoshoot. Man kan velge å ha et tema, og så skal alle ha på seg klær eller sminke som passer dette temaet.

Filmkveld – inne eller ute
Ta med laget hjem til noen for å se på film. Bestill pizza og kjøp inn godteri. Man kan også låne en hage av noen og sette opp et lerret, Legge ut masse puter og tepper.

Lage kortfilm på instagram
Gi utøverne et tema. Hvert lag skal lage en kortfilm til instagram innenfor temaet. Mest kreative film vinner.

Kahoot
Lag en kahoot med spørsmål om klubben, utøverne på laget eller trenerne. Dette er lærerikt og morsomt 🙂

Brenne frykter
Alle utøverne får en lapp hvor de skal skrive hva de er mest redd for. Det kan være alt fra en turnskill, falle i konkurranse, glemme dans osv. Disse tar dere med ut og brenner i en bøtte. Dette er en fin og litt overtroisk aktivitet som kan være morsom å gjøre før en viktig konkurranse.

Lykkekrukker
Kjøp små krukker på ebay eller en annen billig side. Fyll de med glitter eller hva annet de måtte ønske. Dere kan også ha en liten seremoni og dere gir de “lykkekrefter”. Dette er spesielt gøy for de minste.

Skrive en motivasjonslapp
Hver en utøver skal skrive et ord som motiverer de, noe de skal bli bedre på osv på en lapp. Denne lappen skal de ta vare på og legge et sted hvor de lett kan se på den hvis de trenger det. Ord kan for eksempel være organisert, motiverende, positiv, sterk, spre glede osv.